Traprenovatie

Bent u een oud huis aan het renoveren, of is uw trapbekleding aan vernieuwing toe en wilt u de oude trap opknappen? Natuurlijk kunt u traptreden bekleden met nieuwe vloerbedekking, of u kunt uw trap bekleden met laminaat. Dit soort trap bekleding gaat echter niet zo lang mee als hout. Trappen van hout hoeven niet duur te zijn als u kiest voor een traprenovatie. Renovatie van trappen met Twintrede® is dé oplossing!

Kies Twintrede® voor de bekleding van uw trap

Kiest u voor een mooie, ambachtelijke houten trap die nog jaren mee kan? Dan kiest u voor traprenovatie van Twintrede®. Dankzij onze traprenovatie is uw trap snel weer als nieuw, want het eindresultaat is gelijk aan een nieuwe trap. Bij een traprenovatie hoeft de oude trap niet verwijderd te worden. Geen hak- en breekwerk dus. U kiest de houtsoort en de uitvoering, wij zorgen voor mooie houten traptreden. Met Twintrede® kunnen we uw trap meestal binnen een dag vernieuwen. Het renoveren van een oude trap ging nog nooit zo snel!

Bekleden van traptreden zonder rommel in huis

Het verwijderen van een oude trap is lastig en ingrijpend. Veel mensen zien er tegenop, het is tenslotte een tijdrovende en rommelige klus. Renovatie van trappen is daarom ideal! Onze vakmensen plaatsen de traptreden en stootborden zónder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. De traptreden van Twintrede® zijn bovendien volkomen naadloos en afgewerkt met veilige antislipstrips. Al het zaagwerk verrichten wij in onze bus, waardoor stof in huis tot een minimum wordt beperkt.

Uw oude trap of zoldertrap gaat weer jaren mee

Ook open (zolder)trappen kunnen wij aan. De kosten voor het renoveren van uw trap kunt u eenvoudig opvragen via deze website. Wij bekleden uw traptreden met de mooiste houtsoorten, waardoor uw oude vurenhouten trap wordt getransformeerd in bijvoorbeeld een chique eiken trap. De vorm van uw trap blijft in principe hetzelfde, maar toch zult u uw eigen trap niet meer herkennen. Met Twintrede® heeft u voor een redelijke prijs een ambachtelijk, duurzaam product in huis waar u 10 jaar garantie op krijgt.

Trap berekenen

U wilt uw traptreden bekleden met hout, en u bent benieuwd wat dat trap bekleden gaat kosten? Onze traprenovatie prijzen zijn concurrerend! Het renoveren van een trap kost gemiddeld €79,00 per trede excl. montage en €117,00 per trede incl. montage (Prijzen incl btw)

Traprenovatie van VIOS, voor en na.