Onze werkwijze

Wanneer u nadenkt over een nieuwe trap in uw woning, dan is VIOS Trappen een uitstekende keuze. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en produceren 21.000 trappen per jaar. Daarmee zijn we een grote speler in de Nederlandse markt. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. Daarom hebben we een vaste werkwijze. Dat is voor u wel zo prettig, zodat u weet wat de volgende stap is en wat u kunt verwachten.

WIj leveren niet direct aan particulieren maar we werken met een aantal vaste dealers samen, die voor u alles uit handen nemen. Van tekening tot montage. 

Dealers bekijken

Welke trap past in uw woning?

Het inmeten van een trap is specialistisch werk en moet erg precies gebeuren. Daarom komt een van onze dealers altijd bij u langs om de situatie te bekijken en de trap in te meten. Zo weet u zeker dat dit goed geregeld is.

Welke trap past bij u?

Of het een steektrap, bovenkwart of tweekwart trap wordt, is afhankelijk van de indeling van de woning. Hierin heeft u vaak helaas weinig keuze. Wel kunt u kiezen of u voor een open, dichte of deels dichte uitvoering gaat. U bepaalt zelf welke houtsoort het wordt en welke afwerkingsmogelijkheden u wilt. Tot slot heeft u een ruime keuze uit trapleuningen, leuningdragers en traphekwerken.

Onze trappen

Bestel uw trap

Wanneer u uw keuzes heeft gemaakt, zal uw dealer de trap voor u bestellen. Dit betekent dat we in onze eigen fabriek aan de slag gaan met de productie. Maatwerk is dan ook geen enkel probleem.

Oplevering en installatie

Samen met uw dealer kiest u een datum waarop de nieuwe trap wordt geplaatst (of gerenoveerd). Dit betekent ook dat de oude trap eventueel wordt verwijderd. Uiteraard wordt hierbij geprobeerd de overlast tot een minimum te beperken. Onze specialisten plaatsen de nieuwe trap en zorgen ervoor dat alles netjes opgeruimd is. U heeft nergens omkijken naar en kunt gelijk genieten van uw nieuwe trap!

Vind een dealer